- Verzamel alle ingrediënten.
- Hak de bieslook fijn. Meng de mayonaise met bieslook en mosterd tot een geheel.
- Laat de zuurkool uitlekken. Snijd de augurk in lengten in plakken.
- Besmeer beide kanten van het sandwich brood met de bieslook-mosterd-mayonaise.
- Verdeel de corned beef, zuurkool en augurk over twee van de vier sneetjes brood.
- Leg vervolgens de plakjes emmentaler op de sneetjes belegd met de zuurkool, augurk en corned beef. Gebruik de overige twee sneetjes brood later als deksel.
- Smeer de deksel in met wat roomboter.
- Verwarm een grillpan of koekenpan. Grill de sandwiches langzaam in de pan aan beide kanten krokant of tot de kaas is gesmolten.
Kramers Reuben Sandwich
20 min
4 pers.
Over het recept
Deze versie op de bekende Reuben Sandwich is met mosterdmayonaise en augurk. Met de corned beef, zuurkool en emmentaler, is dit gerecht een mega smaaksensatie!
Ingrediënten
8 snee rogge zuurdesembrood
25 gram roomboter
4 augurken
200 gram zuurkool
10 gram verse bieslook
100 gram corned beef
4 el mayonaise
2 el grove mosterd
100 gram emmentaler
10 gram ongezouten roomboter