Kramers hotdog met zuurkool

15 min
Icon metro-spoon-fork
4 pers.

Over het recept

Kramers hotdog met zuurkool, krokante uitjes en augurk is een echte smaaksensatie. Lekker om je hotdog rijk te vullen, voor een feestje van je smaakpapillen.

Ingrediënten

knakworsten
4 witte pistolets
200 gram zuurkool
4 el krokante uitje
2 grote augurken
4 el mayonaise
4 el ketchup
4 el dijon mosterd
10 gram verse peterselie
naar smaak Peper en zout

Bereiding

  • Verzamel alle ingrediënten.
  • Bak de pistolets bruin in de oven, gedurende 10 minuten.
  • Verwarm de knakworsten in een pan met (eigen)vocht. Het water moet heet zijn, maar mag niet koken. Verwarm gedurende 6-8 minuten.
  • Snijd de pistolets met een broodmes doormidden. Besmeer met de dijon mosterd.
  • Snijd de augurk in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn.
  • Beleg de pistolets met zuurkool.
  • Verdeel vervolgens de knakworsten over de de broodjes.
  • Maak af met mayonaise, ketchup en blokjes augurk, gebakken uitjes en peterselie.