- Verzamel alle ingrediënten.
- Bak de pistolets bruin in de oven, gedurende 10 minuten.
- Verwarm de knakworsten in een pan met (eigen)vocht. Het water moet heet zijn, maar mag niet koken. Verwarm gedurende 6-8 minuten.
- Snijd de pistolets met een broodmes doormidden. Besmeer met de dijon mosterd.
- Snijd de augurk in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn.
- Beleg de pistolets met zuurkool.
- Verdeel vervolgens de knakworsten over de de broodjes.
- Maak af met mayonaise, ketchup en blokjes augurk, gebakken uitjes en peterselie.
Kramers hotdog met zuurkool
15 min
4 pers.
Over het recept
Kramers hotdog met zuurkool, krokante uitjes en augurk is een echte smaaksensatie. Lekker om je hotdog rijk te vullen, voor een feestje van je smaakpapillen.
Ingrediënten
knakworsten
4 witte pistolets
200 gram zuurkool
4 el krokante uitje
2 grote augurken
4 el mayonaise
4 el ketchup
4 el dijon mosterd
10 gram verse peterselie
naar smaak Peper en zout